INTRANET        

ZorgaanbodDagbesteding


Huishoudelijke verzorgingPersoonlijke verzorging


VerplegingOndersteunende begeleiding


Lang- en kortdurend verblijf


Overige zorgondersteuningsmogelijkheden

 • Zorgabonnement
  Het zorgabonnement biedt u de gelegenheid om zolang mogelijk in uw huidige woning te blijven wonen. Bij een calamiteit of ziekte staan wij garant dat er de eerste 24 uur zorg vanuit Talma Borgh wordt verleend. Veelal wordt dit zorgabonnement in combinatie met ons Aztek alarmeringssysteem afgesloten.

 • Alarmeringssysteem
  De mogelijkheid bestaat om u op ons alarmeringssysteem aan te laten sluiten. Dit biedt u een stuk zekerheid/veiligheid en bescherming. Het alarmeringsapparaat  wordt middels uw telefoonlijn aangesloten op de centrale van Talma Borgh. Via dit alarmeringsapparaat bij de telefoon en/of een te dragen hals- of polszender kunt u waar nodig hulp inroepen.

 • Domotica advies
  Domotica biedt technische middelen die toegepast kunnen worden in woningen. Het hiervoor genoemde alarmeringsapparaat is een goed voorbeeld van domotica.

  Maar er zijn vele andere mogelijkheden, waarover wij u van advies kunnen dienen. Denkt u bijvoorbeeld aan gordijnrails die de gordijnen automatisch laten sluiten, lichtsensoren die het binnenlicht automatisch laten aangaan bij bewegingen, enzovoort. Desgewenst brengen wij u graag in contact met de juiste gecertificeerde bedrijven.

   Contact:
 


Links: