Werken en leren

Werken en leren: ook dát kan bij Talma Borgh. De combinatie van werken en leren spreekt veel mensen aan. Groot voordeel is dat je in het dagelijks werk direct een koppeling kunt maken tussen wat je leert en de toepassing daarvan in de praktijk. Bovendien verdien je tijdens je opleiding al een salaris.

Wij bieden stageplekken voor zowel de BOL (beroepsopleidende leerweg) als de BBL(beroepsbegeleidende leerweg). In het geval van de BOL ga je naar school (met recht op studiefinanciering) en loop je daarnaast stage bij ons woon-zorgcentrum. Hiervoor krijg je een vastgestelde vergoeding. De stagetijd bestrijkt een derde van de totale schooltijd.

Bij de BBL ligt het accent meer op werken. Om een BBL-plek te krijgen, moet je bij ons solliciteren. Als medewerker in opleiding krijg je een leer-arbeidsovereenkomst; je gaat één dag in de week naar school en werkt de rest van de week. Het schoolgeld wordt betaald door Talma Borgh.

Van leerlingen en stagiaires vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Heb je vragen over werken en leren bij Talma Borgh, neem dan contact op met onze  praktijkcoördinator, Geke Daniëls, 055-3683683 info@talma-borgh.nl.

 

   Contact:

   Woon-zorgcentrum Talma Borgh

   Fortlaan 47

   7325 ZE Apeldoorn

   Telefoon: 055-3683683

   E-mail: info@talma-borgh.nl

   Fax: 055-3683788

 

 

 

Links:

Brochure Zorgwoningen

De Goede Woning

Ontmoet elkaar in Apeldoorn

In de buurt Apeldoorn

Veilig Voedsel  

WMO loket Apeldoorn

Woonkeus

Zorgkaart Nederland

 

Links:  

Alzheimer Nederland 

CAK

CIZ

Kiesbeter      

Zorginstituut Nederland

Zorgkantoor

Zorgkompas

Zorgwijzer