De appartementen

Als bewoner van een appartement van Talma Borgh (in ons gebouw noemen we dit het A-deel) krijgt u behalve woonruimte ook volledige verzorging. Dit heet 'intramurale zorg'. U kunt uw appartement naar eigen inzicht inrichten. Er zijn 45 driekamerappartementen die geschikt zijn voor één- of tweepersoonshuishoudens. Het A-deel is eigendom van de Stichting Verzorgingshuis Talma Apeldoorn.

 

De wachttijd varieert van enkele maanden tot anderhalf jaar. Dit is afhankelijk van de zorgzwaarte en de beschikbaarheid van een appartement.De 45 zeer ruime driekamerappartementen hebben 78 m2 vloeroppervlak, en een loggia of balkon. Ze hebben allemaal een woonkamer met open keuken. Er is een grote slaapkamer en een aparte eet- of hobbykamer. De douche- en toiletruimte is royaal. Er is een aparte berging.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een driekamerappartement.


De Zonnehoeve

Binnen de intramurale zorg valt ook afdeling de Zonnehoeve. Deze afdeling beschikt over 15 éénkamerappartementen. Er wordt begeleiding geboden in groepsverband alsmede individueel (aan cliënten met geronto-psychiatrische problematiek).De 15 appartementen van de Zonnehoeve hebben één kamer van ongeveer 37 m2. Behalve de zit-slaapkamer heeft ieder appartement een eigen douche- en toiletruimte, en een aanrechtblokje met koelkast.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een éénkamerappartement.

 

 

 

 

 

De wachttijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van een appartement en wordt afgestemd in overleg met GG-net Geronto-psychiatrie.

 

 

 

   Contact:

   Woon-zorgcentrum Talma Borgh

   Fortlaan 47

   7325 ZE Apeldoorn

   Telefoon: 055-3683683

   E-mail: info@talma-borgh.nl

   Fax: 055-3683788

 

 

 

Links:

Brochure Zorgwoningen

De Goede Woning

Ontmoet elkaar in Apeldoorn

In de buurt Apeldoorn

Veilig Voedsel  

WMO loket Apeldoorn

Woonkeus

Zorgkaart Nederland

 

Links:  

Alzheimer Nederland 

CAK

CIZ

Kiesbeter      

Zorginstituut Nederland

Zorgkantoor

Zorgkompas

Zorgwijzer